Starka värderingar och hängivna människor. Det är Hyperlab.

Hyperlab grundades 2013 och har sedan dess vuxit till ett ambitiöst team av kreativa designers och utvecklare med ett gemensamt fokus på kvalitet, användarupplevelser och hållbarhet.

Värderingsdrivna

Vi tror att riktigt bra resultat - och en hälsosam företagskultur - bygger på en grund av goda värderingar som möjliggör för både medarbetare och kunder att blomstra. Hållbarhet är kärnan i allt vi gör. Vi jobbar med likasinnade individer och företag som vill göra gott för världen och för andra människor. Emellanåt njuter vi även av gott kaffe och spelar boule.

Hyperlab team celebration

Remote-först

Det spelar ingen roll var du är. Hyperlab har alltid varit remote-vänligt. Vårt team behöver inte sitta bredvid varandra på ett kontor för att skapa magi. Vi träffar kunder både online och offline och ser till att varje tillfälle är produktivt och meningsfullt. Förresten, är du intresserad av hur remote-först funkar? Vi berättar gärna mer!

Hyperlab team member

Jobba på Hyperlab

Oavsett om du jobbar remote eller på något av våra kontor kommer du att trivas.

 • Clock illustration

  6 timmars arbetsdagar

  Vi tror att fritid är precis lika viktigt som arbetstid när det gäller att vara kreativ och produktiv.

 • World illustration

  Remote och flexibla timmar

  Jobba från ett kontor eller från Valencia - det är helt upp till dig. Du äger dina timmar och bestämmer var du vill spendera dem.

 • Apple illustration

  Friskvårdsbidrag

  En hälsosam livsstil är viktigt. Vi bidrar till ditt gymmedlemskap och träningsaktiviteter.

 • Palm tree illustration

  6 veckors betald semester

  Du får 30 dagar per år att spendera på vila eller äventyr – ta dem när du vill.

 • Victory hand

  Personlig utveckling

  Vi älskar att se varandra växa. Vi betalar för kurser och konferenser. Räkna med vårt stöd för din utveckling inom de områden du har din passion.

 • Celebration illustration

  Alla träffas två gånger om året

  Vi träffas två gånger om året för att växa tillsammans. Helt enkelt för att komma varandra närmare som företag, träffa alla som jobbar remote och ha roligt tillsammans.