Tjänster

Behöver ni ta fram en digital produkt eller förbättra er webbnärvaro? Vi hjälper er hela vägen från idé, till lansering och vidare.

Headless E-commerce

Högpresterande e-handel

Vi hjälper dig som har höga krav och unika behov att förvandla besökare till kunder. Tillsammans med marknadens ledande systemleverantör skapar vi en skräddarsydd teknisk lösning med högkvalitativ design och visuell identitet helt i linje med ditt företag och för dina användare.

Software Development

Digitala produkter, appar och tjänster

Kräver din affärsmodell lösningar utöver det vanliga? Standardtjänster och abonnemang passar inte alla. Genom åren har vi designat och byggt en mängd digitala produkter, appar och tjänster för just sådana som dig. Med den breda kompetens våra medarbetare besitter vet vi att vi tillsammans alltid kan designa en skräddarsydd lösning som passar dig och dina användare.

Greenbound

Smart inbound marketing för hållbara bolag

Vi tror på teknikens kraft att skapa en bättre värld för både människa och klimat. Därför vill vi hjälpa alla spännande greentech-bolag att växa! Vi hjälper er med att utveckla er webb och tar fram innehåll som bygger förtroende, skapar auktoritet inom ert område och som konverterar. På så sätt får ni kunder att söka upp er istället för att ni jagar dem med dyra annonser och reklam.

Hur vi jobbar

 • Agile icon

  Agilt arbetssätt

  Vårt agila arbetssätt innebär att vi kan leverera snabbt och kontinuerligt. Oavsett om du behöver hjälp med ett tidsbestämt projekt eller söker ett långsiktigt samarbete skapar vi löpande värde för dig under processen.

 • Headless icon

  Headless CMS

  Ett headless CMS ger dig makt att kontrollera innehåll, struktur och uppdateringar av din hemsida själv. Samtidigt får vi större frihet att skapa unika gränssnitt och upplevelser för dina användare.

 • Mobile first icon

  Mobile first

  Mobilanpassad design finns alltid med från dag ett när vi starter ett projekt. Vi möter användarna med design skapad för att upplevas i telefonen, fri från kompromisser.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hör av dig till oss för att starta ditt nya projekt.

Starta projekt