Software development

Vi hjälper dig skapa härliga användarupplevelser 

Vi designar och bygger digitala produkter, appar och tjänster. Vi utvecklar härliga användarupplevelser och använder modern teknologi för att lösa verkliga affärsbehov.  

Software Development Illustration

Grymma produkter och tjänster är snabba och enkla att använda.

När det är lämpligt gör de det roligt för dina användare att nå sina mål. Med användarfokuserad och designdriven utgångspunkt formar vi skräddarsydda verktyg, tjänster och produkter som inspirerar. Det är det vi vill skapa tillsammans med dig.

Löser affärsbehov illustration

Löser affärsbehov

Vi hjälper dig lösa verkliga affärsbehov genom digitalisering och automatisering. Vi har byggt allt från mobilappar och självhjälpsverktyg för anställda och kunder, till faktura- och betalningshantering, bokningsportaler och system för resursfördelning, etc. Alla har olika behov. Vi hjälper dig att hitta en lösning som passar dig. Genom att utnyttja modern teknologi kan vi hjälpa dig förstärka arbetsresultat, förkorta ledtider och minska kostnader. 

Virtuellt produktteam illustration

Virtuellt produktteam

Om du vill, kan vi verka som ditt alldeles egna virtuella produktteam, eller som en utökning av ditt redan existerande team. Hur mycket ansvar du än väljer att ge oss, kommer du få ett kunnigt team som är hängivna åt att skapa fantastiska upplevelser för dina användare. 

Hållbarhetsfokus illustration

Hållbarhetsfokus 

Hållbarhet är en av våra grundpelare. Det innebär att vi vill främja och stötta andra företag och organisationer som delar denna passion på alla sätt vi kan. Jobbar du med en nystartad startup? Vi erbjuder kraftigt rabatterade priser.

Låter detta intressant? Hör av dig! 

Kontakta oss

Skills & tools

Teknik vi arbetar med

Design ikon
Design

UX-design, användarstudier och kartläggning av användarresor.

Visuell design, branding, UI-design, prototyper etc.

Frontend-utveckling ikon
Frontend-utveckling

HTML, CSS, JS

React, Svelte

PWA

Mobilapp-utveckling ikon
Mobilapp-utveckling

Native iOS och Android

React Native

Hybrid-appar (React Native + delar av webbcontent)

Backend-utveckling ikon
Backend-utveckling

Node.js, Python, PHP

Django, Laravel

System/API-integrationer

Behöver du hjälp med någon av dessa saker?

Vi skulle gärna göra en audit av din nuvarande digitala produkt för att se hur vi kan samarbeta i framtiden. Hör av dig!