2020-04-30

Kom igång snabbt med din e-handel

Här är 4 konkreta tips

Undrar du hur du bäst ska gå tillväga för att snabbt få upp en fungerande e-handel, utan att tumma på kvaliteten och utan att det ska kosta skjortan. På Hyperlab har vi lång erfarenhet av att bygga snabba, snygga och användarvänliga headless e-handelslösningar med kunder som Flattered och Johnells. Detta kan dock kräva mer tid och vara en större investering än vad du har möjlighet till just nu. I så fall kan det vara en bra ide att börja med en färdig mall istället.

1. Börja med en mall

Ett bra alternativ för att snabbt komma igång även om du bara har en liten budget är Shopify. Med en gratis eller betald grundmall kan du själv kan komma igång med din egen e-handel på bara några timmar. 

Exempel på gratis mallar från Shopify.

2. Välj en plattform som låter dig fokusera på ditt arbete 

Shopify är världens största e-handelsplattform och ett säkert och beprövat alternativ. Det går snabbt att komma igång och de sköter uppdateringar åt dig så att du kan fokusera på din verksamhet. Till skillnad från till exempel WooCommerce och Magento så behöver du varken installera mjukvara, administrera servrar eller oroa dig för att sidan inte har de senaste säkerhetsuppdateringarna. Dessutom är månadskostnaden låg, vilket innebär att du i praktiken bara betalar när du faktiskt säljer något.

3. Ta hjälp av en partner när det behövs

Vi är en av få svenska Shopify Partners. Därför kan vi enkelt kan hjälpa dig med allting kring att starta, driva och utveckla din butik. Har du inte tid att bygga shoppen själv, behöver hjälp att integrera ditt ekonomisystem eller om du vill få hjälp med att snabbt och smidigt anpassa en mall för att bättre passa ditt företag så kan du ta hjälp av oss eller en annan partner. 

4. Levla upp din storefront

Är du redo att istället ta din butik till nästa nivå? Då kan vi självklart hjälpa dig genom att bygga en egen, blixtsnabb front-end med Jetshop Flight eller vårt egna Crown-ramverk som fungerar tillsammans med med bland annat Shopify, WooCommerce, Magento och Jetshop. Vad som skiljer dessa åt är ett helt eget inlägg, men vill du veta mer redan nu är du varmt välkommen att kontakta någon av våra experter.

Lycka till!

Skrivet av Elin Sundberg